Profile Polistiren- Ancadramente Fatada- Profile Fatada- Brauri | Firma Constructii Civile si Comerciale Bucuresti si Judetul Ilfov

Profile Polistiren- Ancadramente Fatada- Profile Fatada- Brauri


  • Comercializam ancadramente pentru usi si ferestre(decoratiuni exterioare care incadreaza estetic usile si ferestrele casei), solbancuri(elemente decorative pozitionate sub pervazul ferestrelor), cornise (elemente decorative care se folosesc la exterior, acolo unde se intalnesc peretele si acoperisul casei), brauri decorative(elemente de decor folosite pentru scoaterea in evidenta a nivelurilor casei), coloane, baze si capiteluri decorative(stalpi verticali, cu rol ornamental), pilastrii(elemente decorative verticale), chei de bolta, coltare si capace pentru gard.
  • Decoratiunile propuse sunt profesionale, cu design elegant si rafinat, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Ornamentele noastre pot fi folosite pentru a completa un stil modern pentru casa, dar si pentru un stil clasic.
  • Ornamentele pentru exterior au un strat mineral realizat din praf de marmura, nisip si lianti, care protejeaza de intemperii, raze ultraviolete si socuri. Stratul mineral de suprafata nu absoarbe apa in structura sa, nu crapa.
  • Ornamentele pentru( profilele din polistiren ) exterior adauga personalitate casei si sunt alegerea perfecta pentru a evidentia casa.