Pret manopera TAPET | Firma Constructii Civile si Comerciale Bucuresti si Judetul Ilfov

Pret manopera TAPET


 
PRET MANOPERA  TAPET

Daca te-ai hotarat sa-ti innobilezi casa cu tapet mai ai de luat in considerare un aspect : manopera tapetului. Nu este usor de aplicat si implica cunostinte solide si experienta sa nu faci risipa de material.

Echipele profesioniste stiu cum sa taie tapetul, care vine in rola lunga de cativa metri, stiu de ce adeziv are nevoie fiecare tip de tapet, stiu cum sa faca imbinarile astfel incat chiar daca stii ca sunt acolo sa nu le vezi, sau daca ai scafe in casa stiu cum sa le imbrace in tapet. Oricum dintr-o rola de tapet se risipeste inevitabil material, acum depinde de echipa cat de mult. Aplicarea tapetului implica mult calcul matematic si o cunoastere foarte buna a dimensiunilor locului unde se doreste aplicat.

Unele tipuri de tapet ajung si intr-o luna de zile la client pentru ca sunt aduse din Austria, Belgia, Italia, Franta, altele sunt pe stoc si pot ajunge in cateva zile. Tapetul se regaseste in foarte multe case in prezent, fiind considerat  un articol de lux si implica anumite costuri si sincer poti sa strici intregul efect al tapetului daca angajezi o echipa care nu stie sa-l aplice.

La achizitionarea tapetului de la noi iti putem asigura  echipe calificate de muncitori care numai cu acest domeniu se ocupa: aplicare tapet, montare mocheta si profile decorative de interior , astfel se ofera si garantie pentru produs. Si ca sa te ajut iti pot spune ca pretul la manopera la tapet poate sa varieze intre 15 RON si 30 RON mp, in functie de complexitate, dimensiunea pe care se aplica tapetul, distanta  pana la santier, cati oameni sunt necesari la lucrare etc.

Daca stii ca vrei tapet, dar nu stii pe care sa-l alegi din cele 15.000 de modele te putem ajuta cu sfaturi de la designerii nostri.

Dar cel mai bine ar fi sa vorbim si sa vedem cum te putem ajuta !


Constantin Burlacu 

Tel: 0763.668.011 0722.421.327
E-mail: office@coartco.ro


TAPET  - LISTA  PRODUCATORI

tapet emiliana parati - tapet vinil - inil superlavabil - tapet baia - tapet bucatarie





Tapet - pret - manopera si garantie